Revell Monogram 1 25 Chevayberetta Pro Street
WM WESTERN modelllllerLER WMS102 WMS 102 1938 MORRIS 8 SERIES E TOURER MINT lådaED

Välkommen till alkoholhjälpen!

Alkoholproblem, alkoholist eller alkoholberoende?

..TEKNO DANMARK 828 VW VOLKSWAGEN 1500 blå EXCELLENT lådaED
[10 -179] Series 189 [kvalitet Up Asama] Basic 7 -Bil Set

Kanske tycker du inte att någon av de beskrivningarna passar på dig och din situation? Oavsett vad andra säger om det eller vad du kallar det för själv så hoppas vi att du har nytta av den här sidan.

Alkoholhjälpen består av ett diskussionsforum där du kan läsa och diskutera frågor kring förändrade alkoholvanor med andra användare och med oss som arbetar med alkoholhjälpen. Du kan också anmäla dig till mer stöd i form av fördjupad bedömning av dina alkoholvanor, program som kan hjälpa dig förändra dina vanor och möjlighet att ställa frågor till våra rådgivare.

Du kan även kontakta oss på 1964 -GI JOE KANADA -2019 1960's Action Man SOTW Franska Resistance Gear eller följa oss på Facebook eller Twitter (Tänk på att inte skicka känslig eller privat information via mejl eller sociala medier).

Rådgivare

Här är vi som arbetar på alkoholhjälpen just nu:

Rosette är beteendevetare och håller utbildningar i Motiverande samtal. Hon har även lång erfarenhet som rådgivare på Alkohollinjen.

Magnus har varit med sedan alkoholhjälpen startade 2007 och arbetar som kurator på Herpa 149174 MAN TGA XXL låda semiter Brinkhovs nr 1 87 H0 skala, Beroendecentrum Stockholm

Carina är beteendevetare och arbetar med CRAFT för anhöriga till någon med beroendeproblematik samt håller utbildningar i Motiverande Samtal. Hon har även skrivit böcker för anhöriga.

Sofia är psykolog och arbetar som rådgivare på anhörigstödet. Hon har lång erfarenhet av smärt- och stressrehabilitering och har även arbetat med depression och ångest.

Li-Lo är socionom och arbetar som utbildare och handledare i Motiverande samtal. Li-Lo arbetar även som rådgivare på Alkohollinjen.

Nell är beteendevetare och arbetar som rådgivare på alkoholhjälpen och Alkohollinjen. Hon arbetar även med utbildning och handledning i Motiverande samtal.

LANCIA Delta Integrale Evo I Club Italia LS samlaibles 1 18 modelllllerler bil